Els autors

Els autors del 2015-2017

FOTO carnetGerard Valldeperes, 23 anys i curso el Doble Grau en Dret i Economia a la UPF. Apassionat de les grans ciutats, m’interessen temes com la lluita per una ciutat sostenible i respectuosa amb el medi ambient, les disputes veïnals i els efectes del turisme massiu. Crec també que cal millorar molt en la igualtat de gènere, tant en termes morals com laborals.

 

 

 

xarrup cris

Cristina Martín Valbuena. 23 anys. Estudiant de Periodisme i Economia a la Universitat Pompeu Fabra. Diuen que, per començar a escriure, és necessari haver llegit tot allò que tinguis a l’abast. Si fos així, ningú escriuria. Intento buscar aquelles històries que no espero trobar.

 

Els autors del 2013-2014

1006032_4641048398002_447605138_nGina Giró, tinc 21 anys i curso els Estudis Consecutius en Economia i Dret de la UPF. Acostumo a qüestionar-ho tot, no per dogmatisme ni relativisme, sinó per prudència davant de qualsevol convicció. Penso que el món no és dels més intel·ligents, ni tan sols dels més llestos, sinó dels optimistes i de les bones persones; d’aquells que coneixen l’incalculable valor de l’esforç i del sacrifici.

            “Los grandes conocimientos engendran las grandes dudas

                                                       Aristóteles

fotocarnet

 

Bernat Mallén, 22 anys i estudiant d’Economia i ADE. Gracienc apassionat per la llengua, com Pompeu Fabra. La gastronomia és art poc valorat. Penso que quan tothom pensa igual, ningú pensa.

“Cal no abandonar mai ni la tasca ni l’esperança”

Pompeu Fabra i Poch

Els autors del 2012-2013

Jordi Llorens. 20 anys. Estudiant de doble grau en Economia i Dret. Amant del tennis, futbol i pàdel. Penso que el coneixement és l’única via de llibertat, i que les disputes no durarien pas tant si la culpa només la tingués un dels bàndols

Jordi Llorens          “The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones”

                                         John Maynard Keynes.

   

Aina Valldaura

Aina Valldaura. 19 anys. Estudiant de Periodisme en l’itinerari d’economia. M’agrada llegir i m’apassiona la fotografia. Crec que ara més que mai és necessaria una visió crítica del món en què vivim i és la nostra responsabilitat implicar-nos, doncs un altre món és possible.

Els autors del 2011-2012

Adrián Caballero. 23 anys. Llicenciat en Ciències Polítiques i a punt de fer-ho en Periodisme. Les coses  no succeeixen per que sí. Per aquest motiu, m’agrada analitzar l’actualitat política i econòmica.

Maria Roig. 23 anys. Llicenciada en Relacions Públiques i Publicitat, i futura periodista. La meva passió és el món de la comunicació en tots els seus aspectes. La comunicació digital és el present i el futur, per això apostar per les xarxes socials com a canal de comunicació pot fer de l’ actualitat económica i política un espai comú d’aprenentatge i debat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: