El Xarrup 2013-14

Ser a la Universitat és un privilegi i com a tal, comporta una responsabilitat. Una responsabilitat important envers nosaltres mateixos i envers la societat. Cal no oblidar mai el deure que tenim de deslliurar-nos de les cadenes que el desconeixement o el conformisme ens imposen, i per fer-ho calen eines que ens facilitin informació de qualitat, un espai on poder compartir compromisos i inquietuds i mitjans de fàcil utilització que ens permetin que la facultat es converteixi per a tots nosaltres en un lloc on poder créixer intel·lectualment i on esdevenir les persones íntegres que volem ser.  El Xarrup és una eina més, entre d’altres tantes, que la facultat posa a disposició dels estudiants i altres membres de la comunitat universitària per tal que aquests puguin tenir una vida a la universitat més informada, plena i satisfactòria.

Què som?

El Xarrup és el blog informatiu de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, una eina dinàmica per a tots els seus integrants on podem veure plasmada la realitat del nostre entorn universitari: esdeveniments clau, actualitat econòmica, entrevistes a personatges d’interès, notícies relacionades amb la vida a la facultat, iniciatives interessants, etc.

El nostre objectiu és combinar l’essència d’un bloc econòmic amb la d’un full informatiu sobre què succeeix a la comunitat universitària.

Què fem?

Al llarg d’aquest curs intentarem posar-te al corrent de tot allò que succeeïxi a la facultat. No només això, sinó que també podràs conèixer la visió dels professors sobre temes candents i d’actualitat, podràs seguir el contingut dels principals actes i conferències, les opinions dels estudiants sobre els afers universitaris i les qüestions que ens afecten, conèixer quina associació és la que va més amb tu, assabentar-te de les noves iniciatives i activitats que s’estiguin desenvolupant a la facultat,  i que en definitiva no perdis mai l’oportunitat de participar i fer de la teva estada a la universitat una experiència única i enriquidora. El Xarrup és un mitjà que és fàcil d’accedir i d’entendre, una eina a l’abast de tots.

Com ho fem?

Al blog podràs trobar tot allò del teu interès en relació a la comunitat universitària. Gràcies a les diverses seccions podràs accedir més ràpidament als continguts específics de la matèria que més t’agradi, tant d’aquest any com dels anteriors.

Podràs trobar-nos també a la nostra nova pàgina de facebook (El Xarrup) i al twitter (@el_xarrup), per conèixer minut a minut les últimes novetats.

Què t’oferim?

La nostra intenció és que tothom se senti part activa d’aquesta publicació,  i no pas que es converteixi solament en un instrument de propaganda institucional. Així, la nostra aspiració és que el Xarrup acabi convertint-se en una eina de cohesió de tota la comunitat universitària.

Si tu o qualsevol altra persona esteu desenvolupant una idea que voleu donar a conèixer, un projecte científic, un grup de debat, una associació amb una finalitat concreta, o teniu qualsevol mena de projecte que pot ser d’interès a altres membres de la facultat; des d’estudiants fins a professors i altres treballadors, no dubteu en fer-nos-ho saber i El Xarrup podrà ser una eina adequada per fer difusió activa de la vostra iniciativa.

Participa!

No cal dir que tothom està més que convidat a col·laborar amb nosaltres. Si teniu algun suggeriment, comentari o esteu interessats en publicar poseu-vos en contacte amb nosaltres amb un email a elxarrup.upf@gmail.com. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: