Coneixem… UPF Entrepreneurship Society

Acte UPF Entrepreneurship Society

Acte organitzat per l’associació UPF Entrepreneurship Society al Campus de Ciutadella. UPF ENTREPRENEURSHIP SOCIETY.

L’UPF Entrepreneurship Society és una organització dirigida per estudiants que fomenta l’esperit emprenedor en la comunitat universitària. Va ser creat per activar i potenciar els talents emprenedors que existeixen a Barcelona.

El nostre principal objectiu és promoure l’esperit empresarial i el desenvolupament de noves idees de negoci a la comunitat de la UPF. L’E-Society té la intenció de ser una plataforma des de la qual els nous projectes empresarials puguin créixer. Volem reunir als estudiants emprenedors i ajudar-los en el procés de fer de la seva idea i passió, un negoci rendible que valgui la pena. Així doncs la nostra missió és despertar l’esperit emprenedor  inspirant, formant i connectant els estudiants amb l’ecosistema de les start-up.

El compliment d’aquestes activitats és un factor clau en el suport i el foment de la integració dels negocis i l’educació, el que permet el desenvolupament d’una cultura oberta i emprenedora que porta a una major innovació en la nostra universitat i el nostre entorn.

UPF Entrepreneurship Society

Xerrada organitzada per l’associació estudiantil al Campus de Ciutadella. UPF ENTREPRENEURSHIP SOCIETY.

Per aquesta raó el nostre equip es caracteritza per la diversitat, amb membres que tenen un bagatge multicultural i internacional. Amb el nostre esforç i el suport mutu, estem millorant constantment les nostres activitats; portant nous professionals, joves empresaris amb talent, start-ups i altres empreses interessants.

Creiem que l’esperit empresarial és el principal motor del progrés econòmic i és un dels esforços més gratificants a nivell personal. Esperem ser part d’una nova generació de futurs empresaris que mantenen un esperit obert d’intercanvi d’idees, col·laboració amistosa i creativitat de primer nivell, i això és el que ens motiva a crear un dels hubs empresarials més importants a la ciutat de Barcelona.

Text cedit per la seva difusió per l’associació UPF Entrepreneurship Society


Si estàs interessada en aquesta associació, aquí tens més informació per conèixer-la millor:

Facebook

Web

Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: