Coneixem… AIESEC

Conferència AIESEC Granada

Conferència organitzada per l’organització internacional a Granada. AIESEC.

AIESEC és l’organització d’estudiants més gran del món que té com objectiu desenvolupar el lideratge en els joves ja que la manca d’aquest en la societat actual és la causa de la majoria de problemes amb els que ens trobem. Aquest lideratge s’adquireix a través de quatre factors que creiem indispensables com són l’auto-coneixement d’un mateix, la comunicació efectiva, la capacitat d’actuar i trobar solucions als reptes i la consciencia de viure en un món global i com ens influeix.

Infografia AIESEC

Infografia dels eixos fonamentals de l’organització AIESEC, que es defineix com global, no política, independent i sense ànim de lucre. AIESEC.

Amb aquesta base, AIESEC ofereix tres programes diferents per tal de desenvolupar-lo, dos basats en experiències internacionals i l’altre de membresia:

– Global Talent: Són practiques professionals remunerades a l’estranger amb l’objectiu de desenvolupar el lideratge de manera emprenedora i responsable a través de la multiculturalitat i la comprensió. De durada de 3 a 18 mesos, es basen en tres perfils diferents: business administration, IT i teaching.

– Global Citizen: Són voluntariats a l’estranger en algun dels països en els quals som presents. Els projectes es divideixen en diferents categories i abarquen majoritariament temes d’educació, desenvolupament de comunitats o la participació dels joves. Consten de 6 a 12 setmanes de durada i habitualment allotjament i manuntenció ve inclosa. L’objectiu és crear un impacte en la comunitat on es treballi al mateix temps que aquesta crea un impacte en el voluntari.

– Youth Talent: Consisteix en formar part de l’equip que fa realitat aquestes experiències. Treballant segons la tècnica del “learning by doing”, és la plataforma adient per posar en pràctica conceptes adquirits i obtenir un desenvolupament molt complet a més de gaudir de la global network que és AIESEC.

AIESEC Barcelona

Conferència celebrada a Barcelona. AIESEC

Tots els programes es caracteritzen per donar-se lloc en ambients multiculturals així com amb constants desafiaments que permeten un desenvolupament tant personal com professional alhora que es crea un impacte positiu a la societat.
A part, AIESEC participa activament per ser la veu dels joves en projectes com els Global Goals de les Nacions Unides o el YouthSpeak, enquesta mundial organitzada des d’AIESEC on es pretén recollir les preocupacions dels joves per tal de crear espais de debat i projectes que hi donin solució.”

Text cedit per la seva difusió per l’associació AIESEC


Si estàs interessada en aquesta associació, aquí tens més informació per conèixer-la millor:

Facebook

Web

Anuncis

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: