Coneixem… Thomas More

Thomas More

Un dels actes organitzats per l’associació estudiantil al campus de Ciutadella. THOMAS MORE.

La Thomas More és una associació d’estudiants que té com a objectiu despertar inquietuds i crear un espai de debat en la comunitat universitària entre els joves que hi formen part. Els membres d’aquesta associació provenen de totes les facultats de la universitat Pompeu Fabra i també de diversos àmbits culturals i territorials.

Per tal d’aconseguir despertar aquestes inquietuds en els joves i la creació de l’espai de debat respectuós dins de la Universitat, organitzem activitats diverses. Per una banda, les culturals, que es caracteritzen per la realització de conferències en diferents sectors. Per exemple, en l’econòmic es va fer una sobre la possibilitat de tenir una economia que pensi en les persones; o en relació amb el dret s’han fet  sobre els presoners de guerra, dins del dret dels conflictes armats, i l’avortament, incloent també en aquesta el punt de vista mèdic i biològic, a més del jurídic. També hem organitzat conferències de formació personal sobre la gestió de les emocions, la pròpia personalitat i com pot hom conèixer-se millor.

Voluntariat Thomas More

Voluntariat fet per un conjunt de persones que formen part de l’associació estudiantil. THOMAS MORE.

D’altra banda, l’associació té una vessant solidària sostinguda per tres pilars. Primer, per les campanyes de recollida fetes durant el curs: de motxilles, aliments i joguines, entre d’altres. Segon, per col·laboracions amb el Banc de Sang i Teixits, Càritas o el Banc d’aliments ajudant-los a promocionar les seves campanyes. Tercer, per les visites setmanals a un asil de Barcelona.

Pretenem transmetre amb aquestes activitats valors que tothom pugui compartir. La Thomas More, totalment apolítica, té una base d’arrels cristiana fonamentada en la dignitat i la llibertat de la persona humana. En altres paraules, és una associació que comparteix les idees del humanisme cristià. Per això, en el nostre nom tenim a Sir Thomas More, un dels principals representants del humanisme cristià.

Text cedit per la seva difusió per l’associació Thomas More 


Si estàs interessada en aquesta associació, aquí tens més informació per conèixer-la millor:

Facebook

WordPress

Anuncis

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: