“Del què al com de la política econòmica”: Aula Oberta a càrrec del professor Guillem López Casasnovas

foto

El passat dimecres 5 de novembre va tenir lloc a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra una conferència a càrrec del professor Guillem López Casasnovas en el marc de l’activitat que coneixem com a Aula Oberta.

El professor va fer una classe oberta a tots els estudiants i a la comunitat universitària per tal d’analitzar de manera sintetitzada i a través de l’anàlisi d’alguns principis i exemples quina és la influència de la intervenció pública en la presa de decisions dels agents privats, tot parant atenció a les conseqüències en termes d’eficiència econòmica i benestar social. A través de l’anàlisi d’algunes situacions, el professor ens va fer entendre alguns casos en els quals la política econòmica pot realment ser implementada per introduir canvis a la realitat de l’activitat econòmica i empresarial que es tradueixen en una alteració de la distribució de les oportunitats i la renda de manera més eficient o, quan sigui necessari o socialment desitjable, més justa i equitativa.

D’altra banda, cal recordar que Guillem López Casasnovas és professor titular d’una assignatura optativa sobre Gestió Pública, a la qual des d’El Xarrup us encoratgem vivament a tots a matricular-vos-hi en el futur. Aquesta, ofereix una visió molt completa i àmplia sobre les interrelacions entre l’economia i l’estat, així com les complementarietats que existeixen entre les decisions dels agents privats i dels ens públics.

L’equip d’El Xarrup vàrem gravar la sessió per tots aquells que us potser us la vau perdre i la voleu recuperar. La podeu veure en el vídeo que us adjuntem en aquest post.

Anuncis

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: