Eleccions amb resultat anunciat

El pròxim dilluns 29 d’ abril es celebrà a la Universitat Pompeu Fabra les eleccions a rector, que alguns ja han valorat com les últimes en les quals podran participar els estudiants segons dicta l’estratègia universitària EU-2015. En substitució de l’actual Josep Joan Moreso, l’únic candidat a rector és el catedràtic de Filosofia del Departament d’Humanitats de la UPF, Jaume Casals.

El candidat fou professor d’Història de les Idees a la UPF des  de 1995, del departament de Filosofia de la UAB (1980-1995) i de la Universitat de París VII. També va exercir com a Director de l’Institut d’Humanitats de Barcelona, vicerector de postgrau i doctorat de la UPF, degà de la Facultat d’Humanitats de la UPF, director del Departament de Filosofia de la UAB, codirector de la revista L’Avenç, col•laborador i membre del consell editorial de diverses col·leccions científiques internacionals dedicades a la literatura del Renaixement i a la Filosofia.Jaume Casals va començar la cursa electoral en solitari el passat dilluns 15 d’abril amb actes i presentacions amb el PAS i PDI de les diferents facultats.

En el seu programa electoral recull propostes com la Creació d’una càtedra “Pompeu Fabra: Catalunya, català i multilingüisme” amb el propòsit de catalitzar el compromís de la universitat amb la catalanitat, una auditoria interna sobre l’estat de desenvolupament dels estudis de grau en el context de la Comissió d’Ordenació Acadèmica o el desenvolupament d’una unitat pròpia de qualitat i acreditació de la UPF.

Assemblees de facultat i estudiants no han tardat en manifestar el seu desacord amb el que consideren un candidat  continuista del projecte de govern de J.J Moreso, i declaren què “en una situació d’emergència com la que estem vivint és molt trist que no s’hagi pogut construir una candidatura alternativa.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: