Dos estudiants d’Economia posen en marxa Bootky

Ailtar Ciurans i Roger Cuscó, estudiants de grau de la UPF, han donat vida, juntament amb l’enginyera Núria Palahí, a l’empresa Bootky, un portal d’intercanvi d’anuncis entre estudiants. Aquest projecte va ser un dels finalistes en el darrer concurs UPF Emprèn 2011, convocat pel Consell Social de la UPF i que, a més, es va fer mediàtic al sortir en l’Espai Internet de TV3.

El portal Bootky treballa de forma senzilla. Està creat “per universitaris per a universitaris” tal i com diu el seu lema de portada. Es tracta d’un punt d’unió per vendre i comprar llibres, apunts, anunciar lloguers d’habitacions i de pisos, a més d’informar sobre tràmits i convocatòries. Es tracta de canalitzar a Internet el clàssic taulell de suro, a més “d’abaratir el màxim possible els costos universitaris”, tal i com declaren els propis creadors.

El portal, que es troba en català i castellà, ha vist crèixer el nombre de visites exponencialment. A més, els seus creadors ja treballen en altres projectes, sense oblidar aquest ni la seva versió per a estudiants de primària i secundaria. Tot un exemple d’emprenedoria per part d’uns alumnes de la UPF.

Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: