Freakonomist, guanyadors de la Societat de Debats 2012

Ja es sap el guanyador del premi de la Societat de Debat 2012. En la final que es va celebrar el passat 29 de febrer es varen enfrontar els dos grups de debats amb millor valoració de tot el ‘campionat’. Ho feien amb un tema de debat força actual i d’interès general: ‘Hauria de ser rescatada Grècia un tercer cop?’. Com veiem al quadre superior, les valoracions de les postures prèvies varen ser molt altes i tot es va decidir amb la puntuació dels professors.

Els finalistes, ‘i-economics’, varen obtindre una puntuació final de 7’65, que serveix per a que puguin retirar-se amb el cap ben alt després d’haver arribat a la final d’un campionat que aquest any ha comptat amb més d’una decena de participanys. Per la seva banda, el grup guanyador, ‘Freakonomist’, va obtindre 8’25, una puntuació que li val ser els actuals guanyadors d’aquesta sèrie de debats, que impulsen el treball en equip i la participació dels alumnes de la Universitat, alhora que permet preparar temes d’actualitat i interessants.

Desde El Xarrup volem felicitar a ‘Freakonomics’ i la resta de participants. A mé,s també és lloable la tasca de la Universitat Pompeu Fabra i la resta d’Universitats en l’organització d’activitats d’aquests tipus que impulsen l’interacció i l’aprenentatge dels alumnes.

Anuncis

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: