Arriba el decàleg de l’Estudiant

A la web de la Facultat d’Economia trobem un decàleg original a l’atenció dels estudiants. En ell, trobem consells i recomanacions per als estudiants de la Comunitat UPF, tant els que hi porten anys com els nouvinguts. És un element molt recomanable de llegir ja que ens aporta consells pràctics per la nostra estada a la Universitat però, també, per al futur.

Parlar anglès és “bàsic”, com adverteix aquest decàleg. Una bona idea per anar practicant és aprofitar les estades al estranger, com amb les beces Erasmus. A més, dins la Universitat s’ha de participar. Es guanya molt si es comparteix coneixement, i això es fa mitjançant les associacions i la classe. Hi han moltes associacions estudiantils i alguna s’ajusta a les necessitats i inquietuts de cada alumne. A més, dins l’aula s’ha de perdre la vergonya i participar en els debats i seminaris. És bó per la classe però també per l’alumne.

En conclusió, podem accedir a aquest PDF senzill de llegir per trobar consells pràctics per la nostra vida a la Universitat. En un futur, podem recordar aquestes recomanacions com les claus del nostre èxit, tant al estudi com a l’hora de trobar un treball i participar en equip en les decisions d’allà on siguem.

Anuncis

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: