El projecte Finixer guanya el premi UPF Emprèn 2011

El guanyador, Eric Teruel Casajuana, rep el guardó al reconeixement pel seu treball i emprenedoria dotat amb 20.000 euros

El projecte web Finixer, realitzat per l’Eric Teruel Casajuana, estudiant del Master en Emprenedoria i Innovació de l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials del Maresme (EUM), centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, ha guanyat la quarta edició del Premi UPF Emprèn 2011, celebrat ahir al Campus de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

Aquest premi, que té com a objectiu fomentar la cultura emprenedora entre els estudiants, graduats i prostgraduats d’estudis de la UPF i es convocat pel Consell Social de la Universitat i patrocinat per la Fundació Banc Sabadell, proporciona als participants la possibilitat d’aconseguir un premi de 20.000 euros per portar a terme el seu projecte empresarial.

Eric Teruel en el moment de l'entrega del guardó

Eric Teruel en el moment de l'entrega del guardó

En aquest cas, l’Eric Teruel ha fet una exposició pública del seu projecte en la que han estat presents Núria Basi, presidenta del Consell Social de la UPF, Josep Joan Mores, rector de la UPF, i Conxa Oliu, en representació de la Fundació Banc Sabadell, qui ha fet entrega del premi al guanyador.

Finixer, és un portal web que pretén promoure, gestionar i recomanar les competicions i els   esdeveniments esportius a través de les xarxes socials, amb uns serveis creatius i innovadors dirigits als organitzadors, els participants i els assistents. Un sistema de recomanació basat en perfils d’esportistes, a través de models d’intel·ligència artificial que treballen amb criteris de confiança i reputació, fan que Finixer pugui recomanar a cada usuari de manera personalitzada en quines competicions i esdeveniments pot participar.

Eric Teruel ha destacat que “el més important d’aquests projectes és trobar allò que realment t’agradi i intentar treballar-hi, perquè si ho aconsegueixes, no sents que sigui un treball, sino una passió”.

Equip Finixer

A més, el jurat del premi UPF Emprèn 2011, format per uns 15 membres de la UPF i representants de la societat civil, han nombrat finalistes a tres propostes més, que han obtingut una menció especial i que ha recollit el seu diploma com a reconeixement al seu treball.

L’acte ha conclòs amb la presentació del nou servei per a estudiants, en matèria d’emprenedoria i transferència de la Unitat d’Innovació de la UPF

Text: Maria Roig

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: